"לעולם לא נשכח אותו": המפגש המרגש בין אייל גולן לאביו של סמ"ר שי ארווס ז"ל
לפני מספר ימים נערך מפגש עוצמתי ומרגש בין הזמר אייל גולן לבין רפי ארווס, אביו של סמ"ר שי ארווס ז"ל, לוחם גבעתי שנפל במהלך מבצע "חרבות ברזל". גולן, שהגיע לפגוש את רפי במסגרת פעילות הנצחה, הביע את הערכתו הרבה לשי ואמר: "הוא גיבור ישראל. לעולם לא נשכח אותו"

שי ארווס ז"ל, בן 20 בלבד במותו, היה בן הזקונים במשפחה בת חמישה בנים. הוא נולד וגדל בחולון, למד בתיכון אורט במגמת הנדסת מחשבים עם התמחות בביו-רפואה, והיה פעיל חברתי שהתנדב במד"א, עם ניצולי שואה ובתנועת "אחריי!". שי התגייס לגבעתי ושירת כחובש קרבי בגדוד צבר, שם נודע ברוחו הטובה ובמחוות הקטנות שעשה למען חבריו – בין היתר נהג לאפות להם עוגות.
ב-31 באוקטובר 2023, בעת שלחם ברצועת עזה, ספג הנמ"ר שבו שהה פגיעת טיל נ"ט – והוא נהרג יחד עם עשרה לוחמים נוספים. לאחר מותו נמצאה צוואה שכתב בטלפון האישי, ובה הביע את אהבתו למשפחתו וביקש "להמשיך להפיץ טוב בעולם".
מאז האסון הפך אביו, רפי ארווס, לדמות ציבורית ולסמל של עוצמה אזרחית. הוא נבחר להשיא משואה בטקס המרכזי ביום העצמאות 2025 על תרומתו להנצחת זכר הבן ועל פעילותו למען החברה. בין היתר, רפי מקפיד להגיע לבתי העלמין הצבאיים, לטפח את הקברים ולעודד את הציבור לנהוג בטוב – כפי שביקש שי.