ב-24 במרץ 2024, במהלך חג הפורים, התרחש אירוע טראגי במגדל מגורים יוקרתי באשדוד: אלמוג פרץ, בת 37, נורתה למוות בפתח דירתה לעיני ילדיה. בעלה, שאול פרץ, עבריין מוכר שהיה נתון במעצר בית בעקבות אישום ברצח יוסי שריקי ב-2018, נפצע באורח בינוני מהירי. האירוע התרחש כאשר המשפחה התכוננה לצאת לדיון בבית המשפט, ובאותו זמן שהתה עמם אחייניתם, חיילת בצה"ל, שנפצעה קל במהלך האירוע.
חודשים ספורים לפני הרצח, במהלך דיון בבית המשפט, אחד הנוכחים איים על שאול פרץ באומרו: "ימיך ספורים". איום זה לא זכה להתייחסות מצד גורמי המשטרה ושירות בתי הסוהר. ארבעה חודשים לאחר מכן, התרחש הרצח שהותיר ארבעה ילדים יתומים מאם.
הרוצח, שהגיע למקום כשהוא מחופש, ירה לעבר שאול פרץ ואשתו אלמוג, שהחזיקה את בתם בידיה. שאול פרץ נפצע ונמלט, בעוד אלמוג נורתה למוות לעיני ילדיהם. האחיינית, חיילת בצה"ל, הגיבה במהירות וירתה לעבר התוקף בנשקה האישי, אך הוא הצליח להימלט.
האירוע התרחש בבניין שבו מתגורר גם ראש עיריית אשדוד, ד"ר יחיאל לסרי, מה שהגביר את ההלם בקרב דיירי הבניין. המשטרה פתחה במצוד אחר היורה, אך נכון למועד זה, הוא טרם נתפס.
מאז הרצח, החקירה נמשכת, אך לא דווח על התפתחויות משמעותיות בפרשה. המשטרה ממשיכה במאמציה לאתר את הרוצח ולהביאו לדין, לאחרונה אף נודע שהיא עצרה חשוד ברצח אולם הוא שוחרר ללא שהתגבשו ראיות לגביו, במשטרה מבטיחים שהם בדרך ללכוד את הרוצח אולם כרגע החקירה נמצאת במבוי סתום.