מתרחקים

קבוצת הכדוריד של מכבי חולון גברה 40:37 על הפועל אשדוד, באשדוד, בבית העליון. אשדוד שישית ומתרחקת מהפלייאוף העליון.
אביעד בן זימן מוביל את חולון לניצחון באשדוד. צילום: אגם לוי
בשורה התחתונה קבוצת הכדוריד של הפועל אשדוד מתרחקת מהפלייאוף העליון.
ההפסד היום, שישי, בבית למכבי חולון 37:40, הרחיק אותה מהמטרה שהיא פלייאוף עליון, הביאלהפסד שני ברציפות בבית העליון והביא אותה אל המקום השישי.
המשחק ברובו היה צמוד, עד שחולון ברחה עשר דקות לסיום ליתרון 32:27. אשדוד עוד חזרה וצימקה לשני שערים, אבל הפינאלה היה חולוני – שגם היא ממשיכה להראות את הפוטנציאל הגדול, ומנגד גם מראה לאורך כל העונה חוסר יציבות.  שופטים דור לרון ודודי ינקו.
blank

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank
blank

אולי יעניין אותך