הלך לעולמו אבי אבטה ממסעדת רונג'אן

עצב גדול ירד על העיר אשדוד כאשר הגיעה הבוקר הבשורה הקשה עם היוודע דבר פטירתו הפתאומית של אבי אבטה, הבעלים של מסעדת רונג'אן

הלילה הלך לעולמו במפתיע אבי אבטה, בן 54 בלבד. אבי, יחד עם אשתו, היה הבעלים של המסעדה התאילנדית "רונג'אן", שנודעה ברחבי הארץ ואנשים מכל קצוותיה הגיעו לאשדוד כדי לטעום ממטעמיה.

אבי לקה בלבו במהלך הלילה ולא הצליח להתאושש. הרופאים נאלצו לקבוע את מותו. מועד הלווייתו טרם נקבע.

את דרכם המשותפת החלו אבי ורונג'אן לפני שנים רבות, כשהתחתנו בתאילנד. באשדוד הם הקימו יחד את "רונג'אן" במרכזון רובע ט', ועד מהרה הפכה המסעדה לשם דבר. כשהביקוש הלך וגדל, אבי פתח את המסעדה החדשה סמוך לחוף מי עמי.

בדף הפייסבוק של המסעדה נמסר: "בצער רב אנחנו עקב מודעים על פטירת אבינו בעלנו ואחינו של כולם אבי אברהם בן דבורה שנשמתו תהיה צרורה בצרור החיים ת.נ.צ.ב.ה.
במהלך היום נעדכן מיקום הלוויה והשבעה למי שרוצה להגיע ולחלוק כבוד אחרון עם מלך תאילנד 🇹🇭🙏🏻 הוא אהב כמו זהב כל אחד ואחד מלקוחותיו הנאמנים ותמיד היו לו כמו משפחה ומלאה את החיים שלו בגאווה רבה בזכותכם תודה על הכל לכולם 🙏🏻".

פרטים נוספים על מועד ההלוויה יימסרו בהמשך.

blank

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank

אולי יעניין אותך