"ניצחון שלנו מחר יכול להדביק את הפער גם ממכבי פ"ת וגם משאר היריבות"

קלמי סבן, מאמן מ.ס אשדוד לקראת המשחק בשבת (18.00, 'המושבה') מול מכבי פ"ת. השוער הפולני, קארול נימצ'סקי יפתח על חשבון אריאל הרוש.
קלמי סבן.

מ.ס אשדוד עם הרכש החדש שעשתה בחלון העברות, תצא מחר, שבת, לאחד המשחקים החשובים שלה. היא תשחק באצטדיון 'המושבה' (18.00) מול מכבי פ"ת שמעל לקו האדום. אשדוד מתחתיה רחוקה ממנה 6 נקוודת. המאמן קלמי סבן דיבר לקראת המשחק  מכבי פ"ת מחר וגם על שחקני החיזוק שהגיעו השבוע.

סבן: "הצטרפו השבוע שלושה שחקנים שמחזקים לנו את הסגל, אני בטוח שהם יתרמו לנו וגם ישפרו את שאר השחקנים שנמצאים אצלנו".

על המשחק נגד מכבי פ"ת: "החשיבות היא עצומה. הפועל ירושלים משחקת נגד טבריה במקביל אלינו וניצחון שלנו מחר יכול להדביק את הפער גם ממכבי פ"ת וגם משאר היריבות."

על המשחקים האחרונים בהם הקבוצה הובילה אך לא ניצחה: "אנחנו צריכים לשמור על המומנטום ועל ריכוז גם בדקות פחות טובות במהלך המשחק ואם צריך אז גם להיות יותר רעים כדי להביא את הנקודות החשובות".

לגבי הסגל מחר השוער הפולני, קארול נימצ'סקי, צפוי לפתוח בשער. זה יהיה על חשבונו של אריאל הרוש. אורי עזו, רכש נוסף, עשוי כנראה לפתוח אף הוא. עידן דהן שחזר יהיה בסגל.

blank

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank

אולי יעניין אותך