לא לתת להן להתרחק. זה מה שעבר בראש של אנשי מועדון ספורט אשדוד לפני משחק החוץ מול הפועל חיפה ביום שני. באשדוד ידעו שהם צריכים לחזור עם נקודות מ'סמי עופר' בכדי שיתר קבוצות התחתית לא יברחו להם. בסיום אשדוד חזרה בלי נקודות לאחר שנוצחה 2:1. אשדוד הובילה 0:1 והחמיצה פנדל בדקה ה-90 מרגלי חמויד כנעאן. אשדוד מתחת לקו האדום אפשרה לקבוצות מעליה להתרחק ולברוח לה עוד.
אשדוד פתחה בכל הכח להשיג את הנקודות. אילי טמם מאשדוד החמיץ שתי הזדמניות (8) לכבוש, אבל החמיץ הזדמנות. אדיר לוי (28) פרץ מצוין ובעט מ-25 מטרים לשער של יואב ג'ראפי, אקס אשדוד, שעצר. 9 דקות אח"כ ג'ראפי כבר לא עצר את לוי. האחרון הסתובב ברחבת חיפה בחופשיות והבעיטה שלו הפתיעה את ג'ראפי שהדף לא טוב פנימה 0:1 אשדוד.
חיפה התעוררה רק אחרי השער שספגה. דיארה מחיפה נותר חופשי על סף הרחבה, אבל הבעיטה שלו הייתה גבוה מעל השער. דקה בתוך תוספת הזמן, מצאה חיפה את הרשת, בזמן גרוע מבחינת אשדוד, כשדור חוגי הבקיע את שערו הראשון העונה ממסירה של סבג, עוד אקס אשדוד. 1:1 מאכזב לאשדוד במחצית..

הפועל חיפה פתחה את המחציץת השנייה בהמשך של הראשונה כשבוגנים (48) הגיע למצב של שער וברגע האחרון הכדור חולץ. אבל גם אשדוד הייתה במשחק כשאדיר לוי (49) ניסה להפתיע את ג'רפי ממרחק רב. 10 דקות בתוך המחצית השנייה וחיפה ביצעה מהפך. חוגי הגביה לרחבה ודיארה נגח פנימה 1:2.
אלילוי הכניס את אברג'יל במקום אנדז'י, חלוץ במקום קשר 50/50 ובן הרוש נכנס כבלם שלישי בכדי להעביר את רועי לוי קדימה יותר. אשדוד חיפשה שיוויון. בדקה ה-71 אשדוד הייתה צריכה לסיים את המהלך בשער כשאדיר לוי בעט מצוין מתוך הרחבה, נחמני השתלט על הריבאונד ובעט כדור שנראה נכנס אבל על הקו היה מאיימבו שהרחיק שער בטוח.
אשדוד לחצה בכל הכח, קרן רדפה קרן ואשדוד נראתה קרובה לשיוויון.חיפה לא יצאה קדימה והסתגרה בהגנה שלה. אשדוד ידעה שאסור לה לצאת מהמגרש הזה בלי נקודוה לפחות. היא הייתה רואיה לה בדקות האלה. טמם (79) סיים התקפה מצוינת של אשדוד בבעיטה לידיים של ג'ראפי.

בזמן שאשדוד לחצה יצאה הפועל חיפה (83) לאחת ההתקפות הבודדות שלה בדקות האלה ודורחוגי ניצל את העובדה שאשדוד לחצה למלעה למצב מול אריאל הרוש שהדף מצוין לקרן.
בדקת הסיום של המשחק קיבלה אשדוד הזדמנות לחזור עם נקודה. אשדוד לחצה את חיפה שוב וג'ורג' דיבה ששיחק באשדוד נגע בכדור בידו בברור ברחבה. פנדל. את הפנדל בעט חמודי כנעאן ששוב החמיץ פנדל, כמו במחזור הקודם שנפסל לו הפנדל שכבש מול חדרה. לא להאמין. חיפה בבהתקפה הבאה כמעט כבשה על ידי דיארה. שהיע מול הרוש. איזו אכזבה לאשדוד.
מ.ס אשדוד: אריאל הרוש, רועי לוי, אוואני, ביטון, רוזן (בן הרוש, 62), אנדז'י (אברג'יל, 62), אג'יי (מוצ'ה, 46), טמם (כנעאני, 84), אדיר לוי (פרדה, 81), כנעאן, נחמני