כמעט לא נחשב

כמעט הפסד ליגה ראשון לקבוצת הכדורסל של מכבי אשדוד לאחר שניצחה רק בשניות הסיום את אליצור לוד/נחל שורק.

מותחן במקיף ח'.

קבוצת הכדורסל של מכבי אשדוד הצליחה לנצח את אליצור לוד/נחל שורק, במסגרת המחזור ה-13 בליגה ארצית דרום, למרות שהייתה במשחק חלש.  מנגד האורחים היו בערב קליעה פנטסטי מחוץ לקשת, עם 13 שלשות, מה שלא עזר להם בסיום כשאדוד ניצחה 91:82 וניצלה מהפסד ליגה ראשון ועוד בייתי.

דקות אחרונות מורטות עצבים עם סלים מטורפים בשני צידי המגרש.. כדקה לסיום, חטיפה גדולה של שלמון שסחט גם עבירה ותפר 2/2 מהקו נתנו אוויר לאשדודים.. בשניות הסיום דן בן נון עמד גם כן בלחץ מהקו עם 4 רצופות ובסיום 91-86 לדולפינים.

blank

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank

אולי יעניין אותך