סניף כשר של בני הדייג נפתח באשדוד

"בנ י הדייג" – רשת מסעדות הדגים פתחה סניף כשר במתחם "גן העיר" באשדוד. המסעדה, תכיל כ-150 מקומות ישיבה שחלקם יהיו בחלל ממוזג ומעוצב וחלקם בטרסה באוויר הפתוח.

רשת המסעדות "בני הדייג" בבעלותו של איש העסקים בני רבה (כיום בן 63), קנתה ביושר את הפרסום והמוניטין שלה מאז פתח בני את המקום, בחלקו הדרומי של רציף ישן בנמל יפו, לפני כ-35 שנים ועד היום כאשר המסעדה פועלת בנמל תל-אביב האופנתי ובערים נוספות תוך שימת דגש לקו המנחה של הרשת ולמה שהישראלים אוהבים: שפע.

רשת המסעדות מונה כיום 6 סניפים: בנמל תל-אביב, כפר-הים חדרה, על חוף הים בראשון לציון, במרינה בהרצלייה, סניף כשר בטיילת נתניה (מלון איילנד) וסניף כשר חדש באשדוד (מתחם גן העיר). בימים המיתולוגיים הראשונים ביפו, הגיש בני הדייג, דמות ציורית מיוחדת כשלעצמה כשלצידו נמצאת אימו, את הדגים הטובים ביותר העשויים לעילא ולעילא ועל הדרך הוגשו גם תבשילים טריפוליטאים ממתכונים משפחתיים, מנות ראשונות מסלטים טריים וירקות מובחרים, דגים מבושלים מהרשת הרטובה של לפנות בוקר, מנות עיקריות מדגים ובשרים כמו שרק מוסד קולינרי שמוביל בתחום יכול להבטיח וגם לקיים.

אך סיפורו האמיתי של בני מתחיל עוד מילדות כמי שגדל תמיד סביב הים במכמורת לצד הדגים ונמשך כדרך הטבע על אוצרות הים. הוא חלם עוד מילדות לפתוח מסעדה גם כאשר הסביבה התנגדה.

בני הדייג הלך אחרי הגשמת החלום ופתח את מסעדת חלומותיו בנמל יפו. המסעדה זכתה מיד להצלחה אדירה והפכה למקום ברנז'אי ולנושא סיקור בתקשורת המקומית ואף אירחה מפורסמים רבים מהארץ והעולם שאת תמונותיהם ניתן לראות כיום בסניף נמל תל-אביב.
כיום בני חזר לאהבתו הראשונה, הים, ויוצא מדיי יום, השקם בבוקר, אל ימי הים התיכון כדי לדוג ולהביא את הסחורה הכי טרייה שהסועדים יוכלו לקבל. את ניהול העסק העביר בני הדייג לילדיו יוסי, גל ורינת והם מנהלים את הסניפים ואחראים לתפעול העסק תחת עינו הפקוחה של מייסד הרשת ואביהם בני הדייג.

dagim

blank

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank

אולי יעניין אותך