זה סיפור על גבר בן 70 שהכיר אישה כבת 50, כבר בימים הראשונים להיכרותם הבטיח לה הגבר כי יעניק לה חום, אהבה וביטחון כלכלי, ואכן, הצלחותיו העסקיות הנאמדות במאות מיליוני שקלים, אפשרו לבני הזוג רמת חיים של האלפיון העליון.
וכך, כחודש לאחר היכרותם, עזבה האישה את מקום עבודתה, ומונתה לתפקיד סמלי בחברה שבבעלותו, תוך שהיא מוצגת כאשתו של "בעל הבית". למרות שעבדה מספר שעות מועט, בתפקיד חלקי ביותר, שכר עבודתה היה נדיב, ועלה על שכרה במשרה אותה עזבה.
אך לאחר כשנתיים של זוגיות אידיאלית נפגם הקסם. ביום בהיר אחד, הודיע הגבר לאישה כי אם היא מעוניינת להינשא לו, עליה לחתום על הסכם ממון. על פי הסכם הממון, הגבר התחייב לממן לאישה את כל מחסורה, כמו כן התחייב הגבר להעביר לאישה צ'קים על סך כ-5,000 שקלים בכל חודש, שישמשו אותה כפי רצונה.
במסגרת ההסכם נרשם, שאם יפסיק הגבר את התשלומים הללו, הוא יחויב לפצות את האישה בכ-90 אלף שקלים, ואם יזום את הפרידה ביניהם, הוא ייאלץ לשלם לה 90 אלף שקלים נוספים.
אלא שהבטחות לחוד ומציאות לחוד. לדברי עו"ד דהן, השנים חלפו, והצעת נישואין בוששה מלבוא, לאחר 5 שנים של חיים משותפים, שינה הגבר את יחסו אל האישה באופן קיצוני. הוא הפך לזעפן, החל להתעצבן על כל דבר ועניין, ואף יזם מריבות ללא כל התגרות מצידה של האישה. הסיבה: הייתה זו מאהבת צעירה, בגילאי ה-20 לחייה, אותה החזיק הגבר, ושאודותיה למדה האישה מפיו, לאחר שהודה במעשיו, אף כי הצטער עליהם.
לדברי עו"ד דהן, הידיעה הכתה את האישה בתדהמה ובייאוש. בעקבות התגלות הבגידה פרץ משבר עז בין השניים. הגבר ניסה להמעיט מחשיבות הרומן בו פצח, הרגיע את האישה כי מדובר בפלירט קצר וחסר משמעות, היא נעתרה לבסוף והסכימה לתת ליחסיהם צ'אנס נוסף. אך בחלוף כשנה נודע לה כי הגבר ממשיך להתרועע עם נשים צעירות מאחורי גבה.
יום בהיר אחד, משניגשה להפקיד את הצ'ק החודשי בחשבונה, התברר לה שצ'ק בוטל. מששאלה את הגבר מדוע ביטל את הצ'ק, הוא השיב כי הוא שוקל את המשך יחסיהם. לאחר דין ודברים על משמעות עצירת הכספים, נעתר הגבר, והעביר לה צ'קים חלופיים, אך אז החלו כלפיה התנכלויות במקום העבודה, שהוא כאמור בית עסק שבבעלות הגבר.
בצר לה פנתה האישה לעו"ד אור דהן, העוסקת בדיני משפחה ומתמחה באכיפת הסכמי ממון, על מנת שתסייע לה במימוש ההסכם המפלה עליו חתמה.
במסגרת התביעה לאכיפת הסכם ממון, נדרש הגבר לשלם לאישה 90 אלף שקלים בגין הפרידה שיזם, ו-90 אלף שקלים נוספים בשל הפסקת התשלומים החודשיים – וכל זאת על פי סעיפי ההסכם עליו חתמו הצדדים.
בנוסף, הגישה עו"ד דהן לביהמ"ש למשפחה, תביעה למזונות אישה ומזונות משקמים. לדבריה, כאשר מתגלע פער משמעותי בין הכנסתם של הצדדים, וכאשר רמת חייו של הצד החלש עתידה להתרסק כתוצאה מהפרידה, נהוג לפסוק מזונות משקמים לאורך מספר שנים, שיאפשרו לבן הזוג החלש להתאושש כלכלית, ולבנות את חייו מחדש.
לאחר מאבק משפטי ממושך, הגיעו הצדדים להסכמה לפיה זכויותיה של האישה יגולמו כזכויות פרישה מהעבודה, והיא תבטל את כל תביעותיה מתחום המשפחה.
וכך, למרות שמשרתה של האישה הייתה סמלית בלבד, היא זכתה לפיצויי פיטורין בסך 200 אלף שקלים, שאליהם נוספו כל זכויותיה הסוציאליות, וכל הכסף שנצבר עבורה בקופות הגמל והפנסיה. לאחר קבלת הפיצויים, סיימה האישה את העסקתה בחברה שבבעלות הגבר, והתחייבה כי לא יהיו לה כלפיו שום דרישות נוספות בעתיד.