לקראת חג הפסח: הרב הראשי הגר"י שיינין עמד מקרוב על כשרותם של מפעלי מזון הכשרים לחג

במשך כחודשיים כבר במערכת הכשרות ברבנות הראשית מקיימים סיורים וביקורים במפעלי מזון לקראת הכנתם שיהיו כשרים לפסח

בביקורים אלו יוצא הרב הראשי הרה"ג רבי יוסף שיינין שאליו מתלווה הרב דניאל פרץ עם המשגיחים המקומיים, על מנת לעמוד מקרוב ולעקוב על כל יצור התהליך גם מבחינת חומרי הגלם וגם מבחינית המיקום כמו המכונות והאזור עצמו שיהיה מתאים לעמוד בתנאים שהרבנות מעמידה, כדי לקבל את הכשרות לחג הפסח ולמנוע כל חשש של חמץ ח"ו.

 

blank

השבוע ערך סיור מיוחד הגר"י שיינין הרב הראשי יחד עם הרב דניאל פרץ במפעל שיווק "בן בקר" בעד הלום, בבדיקה מקיפה שעשו בכל המפעל, הגר"י שיינין ציין שכאן המפעל עומד בדרישות של הרבנות כראוי לכתחילה, כל מכונה עברה ניקוי מדוקדק, הוחלפו חלקים חדשים מסויימים והכל הוכשר לפסח בדקדוק רב, ובהתאם לכך הוחלט להעניק גם השנה כשרות לפסח.

blank

יצויין עוד הערה חשובה שאותה הדגיש הרב אשר פרץ ראש ענף הכשרות, כי יש לוודא היטב במוצרי בשר לקרוא את הכתוב על גבי האריזה, זה מצוי בבשרים בכשרות של הרב לנדוא בני ברק שנכתב על האריזה "בשר כשר – גלאט" להוי יודע שזה בשר כשר רגיל לא לדעת הנוהגים כמרן הבית יוסף! לכן צריך לדעת כי רק אם מופיע הכיתוב "בשר גלאט – חלק בית יוסף" ניתן לרכוש לנוהגים כדעת מרן הבית יוסף.

12121231231234234

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank

אולי יעניין אותך