36 קורבנות מאשדוד עלו על מזבח הטרור האכזרי והותירו משפחות רבות באבל לא ישוער ועיר שלמה בהלם כואב. 36 בנים ובנות שנרצחו בדם קר ובאכזריות נוראה. במנהל לשירותים חברתיים הוחלט להנציחם בדרך מרגשת במיוחד, ב"טעם של געגוע". מדובר בפרויקט קולינארי מיוחד ובו יוצגו מתכונים של מאכלים, מאפים ותבשילים שאהבו, ובני משפחותיהם החליטו לחלוק עם כולם כדי שבכל בית באשדוד ירגישו טעם של געגוע.
במהלך המיזם, יוצג בכל פעם מתכון של אחד הקורבנות אשר נלקחו מאתנו בטרם עת, עד להשלמת המיזם ויצירת פסיפס מתכונים שילווה אותנו בכל עת. המתכון הראשון התקבל ממשפחתה של שני אמין ז"ל, בת ה-18 אשר נרצחה במסיבת הטבע Nova שנערכה בקיבוץ רעים. שני למדה במקיף ט' והמאכל אהוב עליה היה הקוסקוס של סבתה, שמשתפת באהבה ובגעגוע את המתכון המשפחתי.
מיכל נהון, עובדת עיריית אשדוד וחובבת קולינריה, ביקשה להכין את המאכל בהתאם למתכון שקיבלנו מהמשפחה ואנו מזמינים אתכם לקחת חלק בפרויקט, להכין את המאכל לפי המתכון ולהעלותו לרשתות החברתיות:
- פייסבוק
- אינסטגרם
https://www.instagram.com/p/CzoY7omIQwo/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ==
- טיקטוק
https://vt.tiktok.com/ZSNPWaNAr/
יהי זכר הנופלים ברוך ונחמה למשפחות.
ב ב ר כ ה