ראש העיר מגיב לפוגרום בבית הכנסת של העדה הגרוזינית

ד"ר לסרי: "אשדוד לא תכיל ולא תסבול כל ניסיון לפגוע בלכידות שבין כל האוכלוסיות בעיר, שנבנית במשך שנים רבות, בעמל ורגישות"

ראש העיר ד״ר יחיאל לסרי פרסם פוסט בפייסבוק לאחר התמונות הקשות שהגיעו מבית הכנסת של העדה הגרוזינית ברובע ד.

ד"ר לסרי: "אני המום ומזועזע מהמראות הקשים שהתגלו הערב בבית הכנסת לעולי גיאורגיה ברובע ה, מראות של חילול ספרי הקודש וביזוי בית כנסת בידי פורעים.

אלו מחזות ששוברים כל לב יהודי, וברור שאין לעבור על כך לסדר היום. אני קורא למשטרת ישראל לבוא חשבון עם מבצעי הפוגרום, ולעשות הכל על מנת להעמידם לדין לאלתר.

אשדוד לא תכיל כל פגיעה בסמלי דת וערכי מסורת ישראל, ולא תסבול כל ניסיון לפגוע בלכידות שבין כל האוכלוסיות בעיר, שנבנית במשך שנים רבות, בעמל ורגישות, עם מדיניות של חיה ותן לחיות. לא נאפשר לזרוע מחלוקת בינינו. אנו עם אחד, ולא נבליג על גילויי אלימות או פגיעה ברגשות מסוג זה".


אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות