מתכונים מפתיעים למקינטה שבטוח תרצו לנסות

לא כולם מבינים את הקסם של סיר המקינטה. זה מובן, מכיוון ששימוש לא נכון עלול להביא לתוצאות רעות. עם זאת, שווה להשקיע את המאמץ וללמוד את הסודות להכנת קפה מושלם במקינטה בטעמים שונים
תמונה: FREEPIK

ראשית, חשוב להבין שהדברים החשובים ביותר עבור מקינטה הם תהליך הרתיחה, גודל הטחינה, הטמפרטורה ומשך הבישול . יש לא מעט טעויות נפוצות שאנשים עושים, אבל עם קצת תרגול, אתם יכולים להכין משקה קפה שונה לכל אירוע.

הסודות לקפה מושלם במקינטה

לפולי קפה בשיא טריותם, יש את הטעמים העשירים ביותר. פולים רבים מגיעים עם טעמים יוצאים מהכלל, כמו שוקולד, אגוזים או פירות יער, אבל אלה מתפוגגים לאחר שבועיים בלבד מרגע הקלייה, גם באחסון נכון.

מלבד טריות, גורם חשוב נוסף הוא איכות המים. מכיוון שכוס קפה מכילה 98% מים, אם אתם לא אוהבים את הטעם שלהם – לא תאהבו גם את הקפה.

טיפ אחרון: ודאו שסיר המקינטה שלכם נקי מהפעם האחרונה שהשתמשתם בו. ניתן להשתמש בחומר ניקוי המתאים לאלומיניום ולפלדה, ולהקפיד לשטוף היטב במים חמים. לאחר מכן יש לייבש בנייר, כדי להיות בטוחים שהוצאתם את כל שמני הקפה.

זכרו תמיד לפרק ולנקות את הפילטר, ולנקות את חלקו הפנימי שדרכו עובר הקפה. 

כמה מתכוני קפה נהדרים

למה שלא תוסיפו משהו חדש לארוחת הבוקר שלכם? בחרו קפה ברזילאי טוב, מתוק, עם תווים של פירות יבשים. ברגע שאתם רואים את הטיפות הראשונות יוצאות, הכניסו קוביית קרח לסיר. הוסיפו מעט גרידת תפוז וערבבו. ברגע שהקפה מוכן, הגישו אותו ישר בכוסות.

השילוב של תפוז עם קפה אמנם עשוי להיראות יוצא דופן, אך לא בכדי הוא זוכה לתשומת לב רבה ברחבי העולם. טעם התפוזים חותך את המרירות הקלה של האספרסו עם המתיקות הפירותית הטבעית שלו – המתכון המושלם להתחיל יום קשה.

מתכון נוסף לארוחת צהריים נהדרת: בחר קפה עם תווים פרחוניים ופירותיים, ומזגו אותו אותו לסיר עם 20 גרם ורמוט ו-10 גרם גראפה רכה. ערבבו והגישו בכוסות, ואז קשטו בפטל או פטל שחור. זה לא הקפה הרגיל שלכם, נכון? ובכן, הוא מעולה כדי להקים אתכם בשעות אחר הצהריים העצלות.

חוו את השמחה שמגיעה מקפה מקינטה טוב  

מקינטה היא מבשלת קפה מרתקת ושימושית. למרות שהיא דורשת מעט השקעה בלמידה, הן מבחינת תפעול הסיר והן מבחינת טיפול בקפה וכו', בהחלט מומלץ לחקור אותה. עם מקינטה, תוכלו להכין קפה עשיר ומאוזן דמוי אספרסו, ממנו תוכלו ליהנות לבדו או בשילוב עם מרכיבים אחרים.

לסיום, חשוב להזכיר את הכלל העיקרי: התוצאות הטובות ביותר מגיעות כאשר אתם משתמשים בפולי קפה טריים, קלויים באיכות גבוהה. אם תשתמשו בקפה תפל, אתם הורסים לעצמכם את החוויה עוד לפני שהחלה.

12121231231234234

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank

אולי יעניין אותך