מה אנחנו צריכים לדעת על בית חכם בישראל?

טכנולוגיית הבית החכם הופכת פופולרית יותר ויותר, אך עדיין ישנם אנשים רבים שאינם מודעים ליתרונות של טכנולוגיה כזו. טכנולוגיית הבית החכם קיימת מאז תחילת שנות ה-2000, כאשר מכשיר הבית החכם הראשון הוא תרמוסטט. מכשירי בית חכם נועדו להפוך את חיינו לקלים ונוחים יותר על ידי אוטומציה של הבתים שלנו, מספקים לנו גישה מרחוק לבתים שלנו ומעניקים לנו שקט נפשי. שוק הבית החכם צפוי להגיע ללמעלה מ-200 מיליארד דולר בשנת 2020. אבל לפני שאתם מתחילים לרכוש מוצרים חכמים, חשוב שתבינו מה הם בעצם עושים עבורכם
תמונה: freepik

הבית החכם הראשון נוצר בשנות ה-80 על ידי מדען מחשבים בשם ג'ון ס. מיטשל ואשתו.הרעיון של יצירת בית חכם התפתח עם הזמן ככל שהטכנולוגיה התקדמה. יש כיום יותר מ-3 מיליון בתים עם טכנולוגיה חכמה מותקנת. בחלק זה, נדון כיצד בינה מלאכותית יכולה לעזור לך לבנות בית חכם משלך מאפס או להפוך אותו לחכם יותר בעזרת עוזר בינה מלאכותית כמו אמזון אלקסה וגוגל הום.

האם כדאי לעשות בית חכם

עם עליית הטכנולוגיה, אנשים רבים מחפשים להפוך את בתיהם לחכמים יותר. הם רוצים שהבתים שלהם יהיו מסוגלים לשלוט במכשירים, במצלמות האבטחה ובאורות שלהם. אם אתה אחד מהאנשים האלה, אולי שווה לבנות בית חכם. יש הרבה יתרונות שמגיעים עם בית חכם. זה יכול לעזור לך לחסוך כסף על חשבונות החשמל שלך על ידי כיבוי אורות ומכשירי חשמל כאשר אינם בשימוש. זה גם יכול לאפשר לך לשלוט במצלמת האבטחה שלך מכל מקום שאתה נמצא בעולם באמצעות הטלפון או המחשב שלך.

בתים חכמים קיימים כבר שנים, אך האם הם שווים את ההשקעה? יש הרבה יתרונות בבית חכם. מנוחות ועד אבטחה, ישנן סיבות רבות מדוע אנשים ירצו בית חכם. עם זאת, אם אין לך תקציב לזה, אז אולי זה לא שווה את זה. הכל תלוי בצרכים האישיים שלך ובעבור מה אתה מוכן לשלם. חלק מהמאפיינים הנפוצים של בתים חכמים כוללים: בניית בית חכם היא לא רק רכישת הטכנולוגיה העדכנית ביותר, אלא גם לוודא שיש לך את הכלים הנכונים כדי להקל על חייך. השאלה האם כדאי לעשות בית חכם היא תמיד שאלה קשה. עבור אנשים מסוימים, ייתכן שהם לא ירצו להיות מוטרדים עם הטכנולוגיה ויעדיפו להישאר עם הדרכים הישנות שלהם. עם זאת, עבור אחרים, מגורים בבית חכם יכולים להפוך את חייהם לנוחים ומהנים יותר.

רוצים לדעת עוד בנושא ביקרו באתר: titmateg.co.il

12121231231234234

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank

אולי יעניין אותך