שמשיות למסעדות- האיכות היא פרטים הקטנים

כשאנחנו בוחרים את המסעדה האהובה עלינו אנחנו מחפשים בפרטים הקטנים, דווקא שמדובר במסעדה. כבר ידוע שאנחנו אוכלים עם העיניים ולא רק עם הפה. חווית אכילה במסעדה היא החוויה השלמה, כל החושים מעורבים בה ולכן התמונה המלאה מתקבלת מכל החלקים הקטנים
קרדיט תמונות: יח"צ

כנראה שתהיה תמימות דעים על כך שרוב האנשים יחזרו למסעדה בעלת עיצוב ייחודי, עם ריח טוב, ניקיון ברמה גבוהה ושירות טוב.
ושרוב האנשים לא יחזרו למסעדה שהעיצוב שלה מיושן, הריח לא נעים, ניקיון בינוני ושירות עצל.

זה מוכיח שבחירת מסעדה היא לא רק על פי הטעם של האוכל, החוויה כולה היא חשובה, מה שמביא אותנו לגעת בפריט שלא מדובר הרבה, שמשיות. 

שמשיות למסעדות מתנשאות אל הגובה ובולטות בנוף

הן רק חלק מהעיצוב כולו, כמובן שהן לא מספיקות לבדן ואם המקום עצמו נראה מיושן ולא מתוחזק, ההשפעה שלהן תהיה מועטה.
לעומת זאת, אם העיצוב של המקום שלכם הוא מיוחד, אתם אוהבים לשים דגש על הפרטים הקטנים ולא רק על המנות עצמן, כנראה שזה יקפיץ אתכם גבוה.

בגלל שהשמשיות הן גבוהות ונמצאות בחזית המקום בדרך כלל, הן מעבירות מסר, יש להן חשיבות עליונה.
כבר מרחוק, מקצה הרחוב ניתן לשים לב אליהן ולדעת שלא סתם יש שם שמשיות בקצה, כנראה שנמצא שם שירות, ניתן לשבת שם, ניתן לאכול ולשתות שם.
המוח שלנו עובד בקיצורי דרך, דרך הסקת מסקנות, אם יש א' סימן שיש ב'.
כשאנחנו מציבים שמשיות מחוץ למקום שלנו אנחנו בעצם מעבירים אמירה "בואו, יש מקום לשבת בהמשך ולהנות מהיום שלכם". 

שמשיות איכותיות

שמשיה איכותית שעשויה טוב, מחומרים טובים וברמת גימור טובה יכולה להחזיק 20-30 שנים בשקט.
נכון, בדים עלולים להיקרע אחרי 5-6 שנים וזה תלוי באקלים של המקום שלכם, אבל ספק טוב ייתן לכם שירות החלפת בדים לאורך השנים.
למטיבי לכת שאוהבים לשמור על הציוד שלהם ניתן לתחזק את השמשיות לאורך השנים, לשמן אותן, לנקות, לסגור בחורף ולשים כיסוי, או אפילו לאחסן בעונה הקרה.

גדלים של שמשיות למסעדות

כניסה למסעדה או אזור חוץ שונה בהתאם לשטח שלכם, יש מסעדות שמשתרעות על דונם אדמה ויש שמסתפקות ב-15 מ"ר.
תמיד נמליץ על שילוב של מספר שמשיות קטנות ולא שמשיה אחת גדולה.
יש משהו נעים ואינטימי שמספר שמשיות קטנות מייצרות, כמובן לא קטנות כמו שמשיות של ים, הכוונה לאזור ה-2.5X2.5.

פונקציונליות

חייב לדבר על הנושא שתמיד חשוב לבעלי מסעדות. כשמנהלים עסק שכל הזמן זז ותמיד יש מה לעשות כדי לשפר, חייב שהדברים הקבועים יהיו פשוטים וקלים לתפעול.
שמשיות למסעדות פונקציונליות הן כאלה שנפתחות במינימום פעולות.
משיכה מהירה בחבל והשמשיה פתוחה, עוד מאמץ קל והיא נסגרת. ניקיון? בהתזת מים בעזרת צינור, העיקר שיהיה קל ונוח.

מה שמחזיר אותנו לאיכות, שמשיות למסעדות צריכות להיות עמידות בפני מים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך