הצעת החוק אושרה לאחר שהוועדה דחתה שורת הסתייגויות ובהן את הסתייגותה של ח"כ נעמה לזימי בנוגע להחרגת חובות מזונות שאינם במסלול גבייה של הביטוח הלאומי אלא שהאישה עצמה גובה. סוגיה זו עמדה במוקד המחלוקת בדיון הקודם ובגינה נדחתה ההצבעה. היו"ר ח"כ גלעד קריב וח"כ גבי לסקי תמכו בהסתייגות זו והיא תועבר יחד עם שאר ההסתייגויות שנדחו להכרעת המליאה. שר המשפטים גדעון סער: "עשינו צעד נוסף למען חירויות הפרט במדינת ישראל בחקיקה הזו".
היו"ר ח"כ קריב: "החוק הוא בשורה גדולה למעל 150,000 אזרחים ישראלים. אנחנו מקדמים את החוק בצד ההכרה החשובה שיש לסייע לנושים לגבות את חובם אך הצעדים צריכים להתאים למדינה מתקדמת ודמוקרטית המקפידה בזכויות האדם והאזרח, בכבודם, בפרנסתם. יש דברים שנותרו לליבון עד להצבעה הסופית במליאה, אך כבר עתה ברור כי יש בחוק תיקון עיוות משמעותי".
ראש רשות הרישוי במשרד התחבורה אפי רוזן, התחייב לבחון מחדש את ההוראות לגבי הצורך במבחן מעשי ועיוני לאחר הגבלת רישיון הנהיגה; זאת לדרישת חברי הוועדה, שהציעו בין היתר לקבוע מדרגות שונות בהתאם לוותק הנהיגה של הנהג לפני הגבלת הרישיון.
הוועדה בראשות ח"כ גלעד קריב, אישרה היום (ב') לקריאות שנייה ושלישית את הצעת החוק הממשלתית- הצ"ח ההוצאה לפועל (תיקון מס' 69) (ביטול הגבלת רישיון נהיגה), התשפ"ב-2021 אליה מוזגו הצעות החוק הפרטיות שיזמו הח"כים שלמה קרעי, חוה אתי עטייה, משה אבוטבול וישראל אייכלר, אוסאמה סעדי ואחמד טיבי, ח"כ גדי יברקן וח"כ נעמה לזימי.
הצעות החוק נועדו לבטל את הסמכות להטיל הגבלה על חייבים מלקבל, להחזיק או לחדש רישיון נהיגה מכוח חוק ההוצאה לפועל וחוק המרכז לגביית קנסות.