הדור הבא של הקונדיטורים באשדוד

הקורס הראשון ללימודי קונדיטאות התמלא מיד וגם בקורס השני כבר אין מקום * אשדודים מבינים באוכל ורואים בזה פוטנציאל מצוין לביטוי עצמי, פיתוח כישורים ופרנסה
צילום: עיריית אשדוד

זה כחודש ימים שמכללת עמל יעד אשדוד מפעילה קורסי הכשרה למבוגרים, והקורס הראשון בקונדיטאות שהיה בבחינת ניסיון, אותו הוביל השף קונדיטור של מלון דניאל הרצליה, אריה קויטקו, זכה להיענות מפתיעה ולתפוסה מלאה. בעקבות כך ולאור הביקוש הגדול, החליטה הנהלת המכללה לפתוח קורס נוסף ולאפשר למתעניינים להשתלב אף הם באחד המקצועות הנדרשים כיום בשוק. גם הקורס השני זכה להיענות מידית ותוך פרק זמן קצר הקורס התמלא ויצא לדרך.

את הקורס השני מובילים השף קונדיטור מר מוטי זיגרון והשף קונדיטור  השוקולטייר אולגה קרנקר, שהופתעו לגלות כי לא מעט גברים בחרו גם הם ללמוד בקורסים שמציעה המכללה. "הפוטנציאל גדול משום שרוב הלומדים מגיעים מאשדוד ומיישובי הסביבה, והראיה היא שני הקורסים שהתמלאו מיד" אומרים במכללה.

מכללת עמל יעד הפועלת בשיתוף של משרד העבודה והרווחה ועיריית אשדוד, זוכה להערכה מקצועית גבוהה לאור כך שהיא נחשבת לאחת המכללות המובילות בארץ בהכשרת בני נוער ומבוגרים בתחום הקולינריה. מתקני המכללה מאובזרים במיטב הציוד והאביזרים ובאמצעים טכנולוגיים שמאפשרים לימוד בתנאים אופטימליים וברמה הכי מעודכנת בשוק.

המכללה מציעה לציבור את שירותיה, לרבות הידע הניסיון והמתכנים, ומזמינה את הציבור להתעניין בקורסים ובהכשרות שהיא מעבירה במכללה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך