אשת חיל בכיכר

הכיכר תוקם ברחוב הבנים ותקבל את השם 'אשת חיל'. ד"ר יחיאל לסרי, ראש העיר:  "שם הכיכר נבחר לאחר סקר בקרב מאות מנשות העיר. במרכזה של הכיכר פסל של אישה, שעוצב על ידי ArtArena, עם מניפת ההזדמנויות שעומדות בפני נשים ושעלינו כחברה לעמוד לצידן"

כיכר חדשה תוקם בקרוב ברחוב הבנים ותזכה לשם ״אשת חיל״, בהוקרה ובהצדעה לנשות אשדוד ולנשים בכלל.
ד"ר יחיאל לסרי, ראש העיר, התייחס לעניין:  "שם הכיכר נבחר לאחר סקר שערכה גב׳ אהובה עמרם, יועצת ראש העיר למעמד האישה, בקרב מאות מנשות העיר. במרכזה של הכיכר פסל של אישה, שעוצב על ידי ArtArena, עם מניפת ההזדמנויות שעומדות בפני נשים ושעלינו כחברה לעמוד לצידן בדרך להגשמתן. תתחדשו וסעו בזהירות".

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

עוד כתבות שיעניינו אותך

Back to top button

תפריט נגישות