ובמקום השלישי ביבוא סמים לארץ: אשדוד

מתחילת השנה נתפסו 547 משלוחי סמים שהובאו דרך בתי המכס, תל אביב היא היבואנית המובילה, במקום השלישי: אשדוד

היום (ג') חשפה רשות הסמים שבשבעת החודשים הראשונים של השנה נתפסו 547 משלוחי סמים לעומת 521 בשנה שעברה. מדובר בהברחות דרך המכס שנתפסו. 64% סוכלו על-ידי יחידת הכלבנים של המכס. ברשימת הסמים המוברחים ביותר נמצא הקנביס ולאחריו סמי הפיצוציות והקוקאין. עוד עולה כי נרשם יבוא מטריד של "סם האונס" כשעד היום נתפסה כמות שיא של מעל 15 קילו בצורות שונות של הסם, עלייה שמוסברת על ידי המשטרה בשל מסיבות הקיץ הרבות וכך נמנעו מאות מקרי תקיפה מינית פוטנציאלים, כידוע, טיפות בודדות מ "סם האונס" יכולים לגרום לחוסר הכרה ואובדן זיכרון.

הערים שמככבות בראש הרשימה
העיר שאליה מיועדים רוב משלוחי הסמים שמגיעים דרך הדואר היא העיר תל אביב, אחריה נתניה ולא רקחו מהם העיר אשדוד וירושלים. הסמים שעושים דרכם לארץ מגיעים בעיקר מספרד וקנדה ולאחריה צרפת והולנד.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank
blank

אולי יעניין אותך