הכירו את "פילה" קצביית הבוטיק החדשה שנפתחה באשדוד

במרכזון באזור יא' בצמוד לדואר נפתחה לה לאחרונה קצבית בוטיק אמתית , בשונה משאר הקצביות מדובר בקצביה פרטית ולא ברשת קצביות או רשתות שיווק, היחס האישי והידע המקצועי שווים כול שקל.

עידן הבעלים , קרוב ל20 שנה בתחום הקצבות ,ציין כי בחר לפתוח את הקצביה באזור יא' על מנת לתת מענה נגיש ולהוות מוקד משיכה לתושבים בחלקו הדרומי של העיר במקום שיסעו עד לתעשייה ולצפון העיר וכול זאת על מנת לתת בקצביה יחס אישי ומקצועי .

בקצביית פילה תמצאו מוצרים מיוחדים ונתחים כגון : בלק אנגוס נברסקה , פילה בקר ארגנטינאי ממשחטת אזול ומוצרי פרימיום איכותיים כמו ששנים חיכו באשדוד. " בסופו של דבר לא כול יום אנחנו מארחים חברים ל- על האש  או משפחה בחגים וכמארחים אין כמו לתת את האירוח והבשר והעוף האיכותיים ביותר שיש".

העופות והבשרים הנם ברמה הגבוהה ביותר שיש ונכון להיום כמעט ואין קצביות בעיר שמוכרות את מוצרי הפרמיום שנמכרים בקצביית פילה. ניתן לבצע משלוחים באתר אינטרנט (fillet.co.il ) ובטלפון (08-9515555 ) או בפייסבוק ובאינסטגרם – פילה קצביית בוטיק.

ביחס לרשתות המזון או רשתות הבשרים מקבלים בקצביית פילה יחס אישי, מוצרים פרמיום ובמקביל נותנים פרנסה לתושב אשדודי ולא לאחרים.

כול המוצרים הנמכרים הנם בהשגחת הרבנות הראשית וכמובן יש גם מוצרי בשר חלק.

הקצביה בפיקוח משרד הבריאות.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך