גל קעטבי החל להתאמן במ.ס אשדוד
החלוץ, 23, בוגר מחלקת הנוער של מכבי חיפה, שיחק גם בהפועל עפולה והפועל עכו. הוא בלט כשכבש שער במדי הפועל אדומים אשדוד במשחק האימון בשבוע שעבר מול מ.ס אשדוד.
החלוץ גל קעטבי, 23, החל להתאמן במ.ס אשדוד. המאמן רן בן שמעון ראה את השחקן במשחק האימון בשבוע שעבר מול הפועל אדומים אשדוד, אז התאמן בשרותיה ואף כבש שאת השער לזכות אדומים אשדוד בניצחון מ.ס אשדוד 1:3.
קעטבי הוא בוגר מחלקת הנוער של מכבי חיפה והספיק לשחקן גם בליגה הלאומית במדי שתי קבוצות, הפועל עכו והפועל עפולה. באשדוד מחפשים חלוץ ויתכן מאוד כי הוא יצורף אם ימשיך להרשים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com




