מתכון לחג שבועות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

המותג ברילה מציע לחג השבועות מתכון פסטה חגיגית, מפתיעה, טעימה וקלה להכנה הכוללת תמהיל של גבינות, רוטב עשיר עם נגיעות פיקנטיות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו
צילום: נמרוד סנדרס

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) ברילה טליאטלה פלייה א-פיאנו 

לרוטב:

2 כפות חמאה

2 גבעולי טימין

1 מיכל (250 מ״ל) שמנת 38%

30 גרם גבינת גרוייר או אמנטל מגוררת

30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

30 גרם גבינת פרמז'ן

30 גרם גבינת רוקפור

 

אופן הכנה:

  1. מחממים חמאה וטימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב ומצמצמים את הנוזל לחצי. מוסיפים את השמנת, ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות, עם כף עץ, עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
  3. במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים חם.

 

חג שבועות שמח וטעים! 

 

המתכון באדיבות ברילה 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך