מתכון איטלקי עשיר בטעמים וקל להכנה –  פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו

מתכון איטלקי עשיר בטעמים וקל להכנה - פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו טעים במיוחד - מומלץ לכל מי שאוהב אוכל איטלקי
צילום רונן מנגן

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו – 4  מנות :

מרכיבים:

1/2מלון פרוס דק

10 פרוסות פרושוטו של "מזרע"

2כדורי מוצרלה טרייה של ״מחלבנה״ קרועים גס

חופן עלי רוקט

3 כפות ממרח פסטו קנוי או ביתי

 

להגשה:

שמן זית  Ybarra

חומץ בלסמי של  Cirio

מלח ופלפל שחור גרוס

מסדרים פרוסות מלון, פרושוטו ומוצרלה

בצלחת הגשה ומניחים תלוליות פסטו מעל.

מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.


מה
שותים? Antica Formula Vermouth
קיציות המנה פשוט זועקת משקה עם קרח, ומה יותר נכון מוורמוט העשוי מעשרות צמחי תבלין המושרים ביין מתובל. מוזגים לכוס, מוסיפים 3-2 קוביות קרח ופרוסת תפוז ומרגישים איטליה.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך