הופסקו החיפושים בים אחר הנער שנעדר ביממה האחרונה

מסוקי המשטרה והצוללנים הפסיקו הערב את החיפושים בעקבות רוחות סוערות שמנעו מהם את האפשרות למצא את יהודה בילוג

במשך 24 שעות חיפשו כוחות נרחבים של משטרת ישראל ויחידת להבה של כיבוי האש את יהודה בילוג, הנער בן ה- 14 שנסחף אמש ללב ים ומאז עקבותיו נעלמו.

כוחות מיוחדים בסיוע צוללנים ומתנדבים יצאו מחוף הקשתות שם נראה לאחרונה, אל לב הים במטרה למצא אותו, אך בשעות האחקונות התגברו הרוחות וביחידות המיוחדות הודיעו שהם מפסיקים את החיפושים.

במשטרה ציינו כי החיפושים יחודשו עם אור ראשון מחר, אחרי שהרוחות יחלשו וניתן יהיה לחדש את פעילות הצוללנים והמסוקים, במטרה למצא את יהודה, אחרי שעות קשות של מתח ופחד עבור משפחתו חבריו.

blank

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

blank
blank

אולי יעניין אותך