מתכון מנצח לעוגת דבש קלאסית

רשת גרג קפה, המונה כ- 120 סניפים ברחבי הארץ, מנדבת מתכון עוגת דבש קלאסית, לקראת חג ראש השנה. עוגת הדבש עשירה, רכה ונימוחה בפה, בטעם ביתי ובמרקם אחיד שתגרוף מחמאות מכל הסועדים בשולחן החג.
מתכון מנצח לעוגת דבש קלאסית
צילום: אלעד גוטמן

העוגה מתאימה במיוחד לראש השנה, שבו נהוג לאכול מאכלי דבש מתוקים וכמו כן, כפינוק למי שאוהבים, לכל אירוח ולנשנוש מתוק כשמתחשק…

הוראות הכנה: עוגת דבש – 2 יחידות אינגליש קייק:

280 קמח
1.5 כפיות א. אפיה
1.5 כפיות א. אפיה
1/4 כפת סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
3 ביצים
200 גרם שמן קנולה
240 גרם דבש
160גרם סוכר חום
130 גרם תה

לחמם תנור ל170 מעלות

אופן ההכנה:
יש להכניס לקערת מיקסר עם מטרפה לערבב שמן דבש וסוכר. להוסיף ביצים ולערבב שוב' יש להוסיף את הקמח, א. אפיה, קינמון, סודה לשתייה, מלח וציפורן. ולערבב עד לקבלת מרקם אחיד ובסוף להוסיף את התה ושוב לערבב.

לחלק את המסה שקיבלנו לשתי תבניות אינגליש קייק ולאפות בין 45 ל 55 דקות בטמפ' של 170 מעלות.

יש לבדוק אם העוגה מוכנה כשמכניסים קיסם במרכז העוגב והקיסם יוצא יבש

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך