חוזרים לבית הספר: מתכון לכריך מזין וטעים

מתכון לכריך של השף של יינות ביתן צ'רלי פדידה. מדובר בכריך איכותי, המסייע לכל תלמיד לשמור על עירנות וחדות במהלך יום הלימודים
חוזרים לבית הספר: מתכון לכריך מזין וטעים
צילום: יח"צ

מצרכים:
3 פרוסות לחם שבעה דגנים
1 כפית מיונז
חצי כפית חרדל דיג׳ון
שליש אבוקדו קלוף וחתוך לפרוסות
4 פרוסות דקות של עגבנייה
50 גרם גבינה צפתית
2 עלי חסה
1 ביצה מבושלת כ 6 דקות ( יש לקרר את הביצהלפני הכנסתה לכריך )אפשר לעשות זאת יום קקודם

אופן הכנת הכריך:
מכניסים לטוסטר את פרוסות הלחם לקלייה של דקה רק כדי להפוך את החלק החיצוני לפריך

מערבבים מיונז וחרדל ומורחים על שלושת הפרוסות

מניחים את הפרוסות על משטח העבודה ומתחילים להרכיב את הכריך

1. על פרוסת לחם ראשונה מניחים גבינה צפתית ומעל עגבנייה וחסה

2. על פרוסה שנייה מניחים פרוסות אבוקדו וביצה קשה ( יש לפרוס את הביצה בפורס ביצים מקצועי )

3. מכסים בפרוסה שלישית וחותכים את הכריך ל 4 משולשים

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: ashdodonline1@gmail.com

אולי יעניין אותך